Finaste ponnyn‘Familjenasp.com

maj 29 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Finaste ponnyn

Skrivet av kl 22:10 i Vardag

Vår ponny tar mycket av vår tid. Men jag hoppas också att man förstår att de två herrarna i min familj också tar upp mycket av min tid. Det är tex en av anledningarna till att jag inte skrivit på länge. Min son vill inte gärna synas på blogg/facebook/instagram och det vill jag respektera. Jag hoppas och tror att du som läser här förstår att du bara får se en liten del av mitt liv. För mitt liv består fortfarande av annat än att bara vara ponnymamma 🙂

Förra helgen var vi på tävling som för första gången resulterade i att komma hem utan rosetter. Första rundan red Julia fel, så hon blev utesluten. Andra rundan var stilhoppning och då slutade hon precis som för 2 veckor sedan på stilhoppning som 4a. Julia var ändå väldigt nöjd över dagen.

De senaste dagarna har Julia och Star tränat mest på marken. De har hoppat cavaletti och övat på övergångar i trav och galopp. Både Julia och Star har varit väldigt nöjda.

20140529-220954-79794961.jpg

Kommentarer inaktiverade för Finaste ponnyn

Det går inte att kommentera denna sida.