Lördag idag‘Familjenasp.com

apr 12 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Lördag idag

Skrivet av kl 15:52 i Träning,Vardag

Första lördagen, sedan jag vet inte när (och fråga mig inte när nästa sådan lördag kommer…), utan hästar börjar med att maken och jag åker och hjälper klubben att måla hinder inför hoppSM i juni, sedan hem för lunch innan Dottern ska på konfirmationsträff. Medan hon är där passar Maken och Sonen på att rigga upp pingisbordet och jag börjar packa inför påskens övningar. Nu ligger jag i soffan och myser efter en timmes cykeltur. Minst en timmes liggläge för mig innan det är dags att hämta dottern. -För att jag behöver det.

20140412-155158.jpg
Vi kunde inte stanna så länge men lite är bättre än inget.

20140412-155207.jpg
Packar vinterkläder åt ena barnet och sommarkläder åt ena barnet. Gissa vem jag ska få följa med…

20140412-155215.jpg
Äntligen fick jag tid till cykeln igen. Bara 2 månader kvar till halvvättern.
Undra hur jag ska få till träningen i år…

Kommentarer inaktiverade för Lördag idag

Det går inte att kommentera denna sida.