En ny härlig dag‘Familjenasp.com

jul 05 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.En ny härlig dag

Skrivet av kl 10:10 i Vardag

I natt vaknade jag av att tvättmaskinen pep (klockan var 01.30!). Det var stopp i avloppet, bara till att leka reparatör igen! Sen fick jag sova till 8. Då ville katten bestämt att jag skulle gå upp. Lång härlig frukost idag med. Och JA! FNULAN, jag dricker kaffe efter frukost, så det kan gå ca 1 timme från det att jag gått upp tills att jag dricker kaffe. (hon undrade)

Idag blir det till att fortsätta med utmaningen, något som Fnulan är mamma till. Jag uppdaterade min sida med lite bilder igår.

Sen måste jag ju lägga ut alla bilder till EFIT från igår.

Ha en underbar dag!

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “En ny härlig dag”

  1. Mickeden 05 jul 2011 kl 13:10

    Bjuder du på kaffe idag med? Typ slätkopp i farten..

  2. Izabellden 05 jul 2011 kl 23:47

    Ja det är inte kul när man blir väckt!

    Kram fina du!:)