Englasshowroom‘Familjenasp.com

jan 29 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Englasshowroom

Skrivet av kl 09:13 i Vardag

Jag måste erkänna en sak. Jag gillar Englasshowroom 🙂 Jag har mer eller mindre följt den bloggen i många år. Vissa månader har jag inte läst något och vissa månader har jag läst massor. Hon har nu tre barn och fixar ändå att ha en form av modeblogg. Inläggen blandas, det är både mode och familjen. Men även inredning.

Hon tjänar säkert massor på bloggen men jag förundras ändå hur hon orkar hålla på. Genom åren har hon fått massor med elaka påhopp, ibland i varje inlägg – av folk som måste kasta skit. Hon måste dels verkligen leva i (eftersom hon uppdaterar jämt) bloggen, men också kunna hålla distans, eftersom man inte vet mycket om hennes privatliv. Alltså, man vet hur hon bor – men bara ungefär. Man vet att hon är gift och har släkt – men inte vad någon annan än barnen heter!

Jag tycker iaf att hon är cool! Jag har följt henne sedan långt innan hon blev mamma och hon har samma stil i bloggen, samma språk.
Jag gillar det 🙂

Kommentarer inaktiverade för Englasshowroom

Det går inte att kommentera denna sida.