gardiner upp‘Familjenasp.com

jan 28 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.gardiner upp

Skrivet av kl 22:28 i Träning,Vardag

idag fick jag äntligen ändan ur vagnen och satte upp gardiner i allrummet uppe. Oftast brukar vi sitta och kolla på Let’s dance tillsammans med barnen. Men i kväll blev det jag framför symaskinen, maken framför datorn och barnen fick själva kolla på Let’s dance. Men de kikade bara till 21.30, nu är de i säng. Innan sängdax engagerade jag hela familjen när gardinerna skulle upp 🙂

Idag har jag fått mitt träningsprogram från mina personliga tränare, för de kommande 5 veckorna. Känns jättespännande, men jag vet inte om jag kommer att fixa att träna 6 dagar i veckan. Den som lever lär.

Ha en underbar helg alla! Det ska jag ha!
(behöver jag säga att jag hade en toppendag, idag med – alla kategorier 🙂

En kommentar

En kommentar to “gardiner upp”

  1. Fnulanden 28 jan 2011 kl 23:24

    Vad häftigt!!! Hoppas att du inte ger upp nu! Du kan ju! DU klarar det ju!!!!

    Hejaheja