Ny vecka!‘Familjenasp.com

jan 24 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Ny vecka!

Skrivet av kl 20:29 i Vardag

En ny vecka har påbörjats.
Jag är ofta trött på morgonen, men det är med glädje jag går till jobbet. Jag ser fram emot en ny arbetsdag!
Idag var en bra dag på jobbet. Barn säger och gör så fantastiska saker. Vi har idag bland annat skrivit dikter. Härliga dikter!

Dottern gick till skolan idag med huvudvärk. Hon har det jobbigt, men jag måste säga att hon är tapper. Hon kämpar för att göra rätt för sig.
Under kvällen har jag ringt flera föräldrar för att följa upp det som hände förra veckan. Måste säga att hon har väldigt bra vänner som pratar med sina barn på ungefär samma sätt som vi pratar med vår dotter – känns bra!

Planen för eftermiddagen var att sonen och jag skulle träna, han innebandy och jag styrketräning. Men när jag mötte honom från fritids såg jag att han inte mådde bra. När vi kom hem visade det sig att han hade feber.

Jag tänkte ta en tur i längdspåret i stället för gymmet… men jag är helt enkelt för trött… det får bli en annan dag.

Kommentarer inaktiverade för Ny vecka!

Det går inte att kommentera denna sida.