söndag‘Familjenasp.com

jan 23 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.söndag

Skrivet av kl 20:24 i Vardag

idag blev det en härlig söndag. Grabbarna gick upp tidigt och gjorde sig redo för sonens innebandymatch. Dottern och jag sov lite längre, vi skulle ju bara till stallet. Jag klädde på mig massor, för planen var att dottern skulle rida dressyr på utevolten. Men icke – väl i stallet ändrade hon sig och bestämde sig för en skogsritt – ja det var bara att ta av sig allt under dunjackan och springa med bäst man kunde.

Jaffa (hästen) och dottern hade tokmysigt, de både travade och galopperade. Det var över en vecka sedan dottern red henne så hon var pigg och glad efter allt lunk hon varit med om under den gångna veckan. (Vår häst används i ridskolans verksamhet under veckorna. De allra minsta ryttarna går ju mest) Så Jaffa uppskattade en tur med lite fart i.

I em har jag jobbat. Nyss var jag på ett spinningpass med roddklubben. 90 minuter – tokjobbigt och jätteskönt!
Nu blir det kväll!

Kommentarer inaktiverade för söndag

Det går inte att kommentera denna sida.