En trasig mobil…‘Familjenasp.com

jan 18 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.En trasig mobil…

Skrivet av kl 19:20 i Vardag

Jag har en dotter som idag tappat sin mobil i ett stengolv och sedan försökt limma ihop den med nagelklister och Karlssons klister. Stackars barn, inte bara hade hon otur med att tappa den, hon hade otur när hon tänkte också…

Edit: Mobilen är totalförstörd – den höll inte – många bitar….

Annars är jag väldigt glad. Somnade igår med ett leende. Jag trivs på mitt jobb. Jag har härliga arbetskamrater och toppen elever. Hela dagen idag gick över förväntan. Sista lektionen – när alla borde vara jättetrötta – var toppen. Hela klassen satt tysta och jobbade. Alla visste vad de skulle göra och ingen satt och slöade eller störde någon annan.

Så, jag har avverkat dag fem på jobbet och det känns super!

3 Kommentarer

3 Kommentarer to “En trasig mobil…”

  1. Fnulanden 18 jan 2011 kl 20:33

    Vad skönt att det funkar ¨på jobbet =) Trött nu i början av alla intryck?

  2. Mariaden 19 jan 2011 kl 13:49

    Stackars dottern, jag hoppas att den i alla fall fungerar.

  3. Fnulanden 22 jan 2011 kl 06:24

    Hej tjejen, hur är det? Saknar dina inlägg =)