Dag 4 – delayed‘Familjenasp.com

jan 14 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Dag 4 – delayed

Skrivet av kl 11:48 i Vardag

Dag 4 på nya jobbet infann sig inte. Den blev försenad tills på måndag.
I söndags fick vi ju hämta sonen i Sälen eftersom han blev magsjuk. Brorsan kunde inte gärna ta med sig en magsjuk systerson i bilen, de skulle ju via oss i Dalarna fortsätta till Stockholm. Jag var på träningsläger i Äppelbo, så maken fick åka upp till Sälen och hämta sonen.
Mina föräldrar hade också varit i Sälen, de låg febriga söndagen och måndagen – inte magsjuka…

Maken blev magsjuk i tisdags och jag gick i tre dagar med någon form av inbillningssjuka, lite ont i magen liksom. Men jag kunde äta normalt.

Så, igår kom det. På onsdagkvällen åkte jag längdskidor – superhärligt… men sen kändes det konstigt i magen, jag tänkte ”i natt blir det”. Men jag sov hela natten. Men på morgonen kunde jag inte äta frukost, så jag bestämde att vara hemma.

Sov hela dagen igår, hela natten i natt och försöker nu vara uppe lite. Konstig magsjuka när man varken får i eller ur något. Jag har alltså inte kräkts, men ändå känt mig magsjuk. Ont i hela kroppen, trött, svettas, huvudvärk. Kanske fick jag något mitt i mellan magsjuka och mina föräldrars feber?

Idag känns det bättre, men magen gungar och jag kan inte dricka kaffe (jag försökte – som en friskhetskoll…)
Nu ska jag gå och sova middag innan sonen ska hämtas.

Dottern åker så klart direkt till stallet.

3 Kommentarer

3 Kommentarer to “Dag 4 – delayed”

 1. Fnulanden 14 jan 2011 kl 17:32

  Men fy vad jobbigt för er alla!!! Bläääää på magsjuka!!! Hoppas ni frisknar till snart

 2. Nettden 14 jan 2011 kl 21:50

  Läser om magsjuka och elände, inte kul alls.. Det går vinterkräksjuka på mitt jobb men jag har klarat mig hitills. Hoppas att du har en fin fredagskväll. Kram

 3. Mickeden 14 jan 2011 kl 23:25

  Du får krya på dig där!
  Inget kul alls vara sjuk.