Lärarvardag‘Familjenasp.com

jan 11 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Lärarvardag

Skrivet av kl 23:05 i Vardag

Efter två dagar är jag tillbaka i lärarvardagen. Mycket som ska göras och dygnet har inte tillräckligt med timmar. Körde ju EFIT i fredags, men när ska jag lägga ut det då?!

Mitt jobb känns tokroligt och det finns massor jag vill göra!

Vissa lärare kan jobba i princip hur mycket som helst… jag hoppas att jag bara är så här i början. Vet ni varför vi kan ha sportlov, påsklov och sommarlov? Det är bara för att vi förväntas arbeta 45-timmarsveckor. Men jag kan nästan lova att min vecka kommer att sluta på 55 minst… ja, jag vet – det är första veckan, men ändå.

I kväll (från 17 – 23) har jag gjort en lokal pedagogisk planering för årskurs två kring ett dikt tema. Sedan har jag fixat massor med material till elevernas diktarbete, som jag har printat i fina färger. Sen har jag försökt fundera kring ett rymdtema som min kollega och jag ska planera i morgon. Sedan har jag gjort i ordning en del personligt material till eleverna och varit ute i mitt kalla lärarförråd och ledat prylar.

Nä, nu är det natti!
Jag hoppas att jag kommer att säga ”I LOVE MY JOB” när jag kommit fram till sportlovet. Just nu är det i alla fall så !
I Love my job!

Men jag

En kommentar

En kommentar to “Lärarvardag”

  1. Fnulanden 13 jan 2011 kl 21:27

    Men är du här och jag har missat dig! Trodde du ff var borta ….

    Kramen