Nyöppning‘Familjenasp.com

dec 05 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Nyöppning

Skrivet av kl 10:19 i Vardag

Ja, så kan man väl kalla det 🙂 Jag har ju inte skrivit på flera månader. När jag tänker efter kan jag inte minnas mig att jag haft uppehåll och inte skrivit på en hemsida sedan 1999. Är det bra eller dåligt?

Jag är fortfarande tokförkyld, låter som en skorrig gammal bil när jag pratar. Men jag ska ta det lugnt idag, så det blir nog ännu bättre tills i morrn. Idag kör jag EFIT, har bara tagit 3 bilder… men jag börjar nog lägga ut dem snart 🙂

välkommen tillbaka!

En kommentar

En kommentar to “Nyöppning”

  1. Mickeden 05 dec 2010 kl 17:51

    Bra är om du börjar skriva en rätt länk till din sida med 😉
    Den du postar nu och för ett halvår sedan är lika felaktig. Du har nämligen 2st kolon istället för bara ett i början..

    Hoppas förkylningen ger med sig!