Sportlov‘Familjenasp.com

mar 01 2016

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Sportlov

Skrivet av kl 20:33 i Vardag

För oss innebär sportlov mycket tid med hästarna! Vi brukar lägga in extra träning och extra tid i stallet för att sortera och organisera. Tvätt ska tvättas och allt som inte används ska sorteras bort. 

Vi slänger bara sådant som är trasigt eller oanvändbart. Det vi inte vill använda sorteras i en ”bra att ha till en annan gång-låda” eller läggs ut till försäljning. Vi tycker dock att andrahandsmarknaden är trög. 

Det vi inte kan sälja spar vi eller ger bort. Tro det eller ej men det har hänt att saker kommit till användning vid senare tillfällen. Tack och lov är vi i te sådana som köper mycket grejer. Vi försöker tänka ett varv extra innan vi köper saker. 

Idag hopptränade Julia båda hästarna. Tyvärr har Julia väldigt ont i ryggen, så hon orkade inte riktigt med sista passet. Vi var flera på gården som var med på träningarna. Verkligen jättekul! I morgon blir det intensivpass med dressyr 😊

  
Star gymnastiserar 

  
Ammi fick göra samma övningar. När vi köpte henne i oktober snubblade hon på alla bommar. Nu gör hon det jättefint! 

Kommentarer inaktiverade för Sportlov

Det går inte att kommentera denna sida.