Ammis första Pay&Jump‘Familjenasp.com

feb 21 2016

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Ammis första Pay&Jump

Skrivet av kl 21:15 i Hästar

Ammis årsdebut blev inte lika klockren som Stars. Men det är bara att åka hem och träna mer 🎀

Vi hade morgonen i stallet så vi var där till 6.30. När klockan var 7.15 hade vi släppt ut 10 hästar och mockat boxen. Vi börjar bli riktigt effektiva! Det var dags att göra i ordning Ammi. Vi visste att det skulle bli svårt att lasta så vi hade beräknat ca 1 timme för lastning.

Fin var hon i sina rosa lindor men hon ville ändå inte gå in i transporten. En stallvän sa… Men ska ni inte ta med Star som sällskap, då kanske det går…?

Star lastar ju nästan sig själv, och flockdjur som de är så gick Ammi in direkt. Star fick följa med som sällskap åt sin ”syster”. Det gick hur bura som helst!


Vi är mycket nöjda med vårt nya släp: Ume B50. Hästarna går in fram och står bakåtvända. De står väldigt bra där och det känns som vi verkligen bytte upp oss. Vi har tidigare haft ett Bojsläp som vi också var väldigt nöjda med, men detta är större och hästarna står väldigt bra baklänges!

Amma gjorde en helt ok runda i 90 cm. De fick ett stopp och en bom ner. Men ryttaren var nöjd ändå. Dessa 2 bilder är från 100cm och då gick det inte lika bra. Ammi busade och ryttaren blev lite less, men de kom igenom banan i alla fall! Så nu är det bara hem och träna!

Kommentarer inaktiverade för Ammis första Pay&Jump

Det går inte att kommentera denna sida.