Markarbete idag‘Familjenasp.com

jan 20 2016

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Markarbete idag

Skrivet av kl 00:07 i Vardag

Idag var det markarbete med båda hästarna. Ponnyn fick bara jobba i skritt och trav. De tränade fokus och att ponnyn ska vänta på ryttarens instruktioner. Ibland fick de stanna i stället för att hoppa, just bara för att han ska lyssna på hennes kommandon.

  
Sedan var det dags för hästen. Henne jobbade Julia i alla gångarter. Fokus på lydnad och övergångar. Det blev ett riktigt bra pass och stor eloge till allas vår ponnymamma som fixar övningar och coachar våra tjejer. 

   
 
Idag när jag hämtade Ammi i hagen kom hon direkt. 

Jag släppte ut henne 2 timmar senare men glömde ge mat. Gick tillbaka till lösdriften och ropade ”Ammi vi glömde maten”. Hon kom travande direkt… Ingen annan häst i hagen reagerade över huvud taget. Rätt najs tycker jag. Hoppas hon fortsätter och blir mer sån ✨

Kommentarer inaktiverade för Markarbete idag

Det går inte att kommentera denna sida.