Kort tur idag‘Familjenasp.com

dec 24 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Kort tur idag

Skrivet av kl 01:25 i Vardag

Star vilar och Julia tog en kort sväng med Ammi idag. Ammi gillar inte att gå själv så vi övar på att hon ska kunna gå själv på promenad. De skrittade och travade. Ammi går ”lite på tårna” men Julia tyckte det fungerade ganska bra ändå.

Medan Julia mockade Stars box hämtade jag in Ammi och gjorde i ordning henne. När Julia red fixade jag kraft och hö samt vatten till hagen.

När de ridit klart hade vi insläpp. Vi var så nöjda. Vi tog hand om våra två hästar, mockade för en, red en och klarade av insläpp av 10 hästar på totalt 2,5 timme.

Ammi kommer alltid fram till mig när jag hämtar henne. När jag släpper ut henne på lösdriften går hon alltid och dricker. Idag var jag kvar i hagen en stund. Hon kom fram till mig efter att hon druckit klart. Hon är så fin min smutsiga skimmel 😊God Jul!

 

Kommentarer inaktiverade för Kort tur idag

Det går inte att kommentera denna sida.