Studsar med mamman‘Familjenasp.com

dec 19 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Studsar med mamman

Skrivet av kl 23:16 i Hästar

Idag lånade jag stjärnan för att öva lite på hoppning 😁

Ibland rider vi ute och ibland är det jobb inne i ridhuset. När i rider ut tar vi en häst var. När det är jobb i ridhuset kan det vara markarbete, hoppning eller dressyr. När vi rider inne brukar Julia börja att värma upp med ena hästen, sedan kommer jag in med den andra. Medan Julia rider den första, värmer jag upp den andra. När hon är klar med den första byter vi. Sedan travar jag av och skrittar den som hon red först. Det fungerar riktigt bra.

När jag värmer upp inför ett markarbete brukar jag försöka testa att hoppa lite. Jag började ju rida som vuxen och har inte ridit speciellt mycket de senaste 5 åren… Men jag är ganska nyfiken och jag vill gärna lära mig.

Vi satte upp ett mål på skoj, att jag skulle hoppa 50 cm före jul. För två veckor sedan hoppade jag faktiskt ett hinder med Star på 50 cm. Idag vågade jag inte riktigt, så jag nöjde med att hoppa 4 studsar gjorda av 4 cavaletti som låg på ca 30 cm höjd. Det blir nog ingen hoppryttare av mig, men lite kul ska man väl ha.

Idag blev det 4-5 timmar i stallet och vi var rätt trötta när vi kom hem.

Kommentarer inaktiverade för Studsar med mamman

Det går inte att kommentera denna sida.