Massa träning‘Familjenasp.com

okt 04 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Massa träning

Skrivet av kl 20:43 i Hästar

what a day!
Så härligt höstväder denna början av oktober bjuder på.
Jag har inte skrivit i bloggen sedan i somras, men nu fick jag lite ny inspiration. Ny häst, nytt SM och en massa spännande står framför oss.

I morse jobbade jag lite till frukostkaffet sedan bar det iväg till stallet. Julia kollade på andra ryttare som red för Anita Sande och jag duschade Ammi. Som den skimmel hon är… är hon inte helt ren. Tänk att det blev en skimmel igen för oss. Star har i och för sig vit man och vit svans medan Ammi har grå man och vit/grå svans, sedan är hon fortfarande rätt grå fast hon är 8 år gammal… kanske blir hon inte lika vit som star?!

Hon skötte sig utomordentligt i duschen och jag tog god tid på mig att tvåla in svansen. Det mesta av det bruna försvann, så jag tror hon har vit/grå svans och inte vit/grå/brun…

Efter ett tag blev det äpple till lunch och det var dags för Julia att träna för Anita Sande. Det blev ett intensivt pass som alltid. Men 30 minuter själv med en mycket duktig tränare ger massor! Vi är så tacksamma som kan träna för Anita när hon är i Falun!

När den träningen var slut blev det en Gorbys pirog och efter duschning av ponny lastning av häst. Nu var det Ammis tur. Dags för första träningen för tränare. Vi åkte till hemmaklubben och fick en jättebra träning av hemmatränaren. Ryttaren blev så nöjd!!!

Tillbaka till stallet… lasta ur häst… duscha svettig häst och sedan ut i hagen. Mocka packa om och hämta ponnyn. Star har fått stå hela helgen i hage med sina gamla kompisar. Han har haft en superhelg ”hemma på gården”. Efter lite mat så fick han gå in i transporten och åka vidare.

Första stoppet blev hemma där maken och lillebror hade fixat middag. Star fick stå i transporten och vi fick middag. Dags för skiftbyte… Maken fick köra dottern och ponnyn till boendet i Rättvik där de ska göra sig redo för en ny skolvecka. Julia kommer dock hem någon dag för att rida Ammi <3.

God natt från oss och vårt fantastiskt rika ponny/hästliv!


Nyduschad Ammi


Anita Sandeträning för Julia och Star

 


Andas lite och  njuter av de vackra rosorna på gården!!!

Fiaträning för Julia och Ammi


Dags för Star att åka till Rättvik.

Kommentarer inaktiverade för Massa träning

Det går inte att kommentera denna sida.