SM bilder‘Familjenasp.com

jul 25 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.SM bilder

Skrivet av kl 19:03 i Hästar

Det här med SM är ju en helt makalös historia. Nu är vi här. Men för bara några år sedan red Julia Shetlandsponny och hoppade 30 centimetershinder… Vår förra ponny var en c-ponny. Ett russ som hon hoppade 70 cm med.

Vi har nu haft Star i snart 1,5 år och resan med Star är helt fantastisk. Från 70 cm till 120 cm på bara 1,5 år. Att vi ens är på SM är ju fantastiskt!

Julia tävlar mot de bästa i Sverige och banorna är jättesvåra! Idag var det ca 100 starter i SM klassen för c- och d-ponny. Det var bara 3 av 100 som klarade banan idag utan ett enda fel. Minst en bom ner för väldigt många.

För Julias del var SM klart redan under fredagen. Hon fick för många fel i den första delen av SM och gick därför inte vidare i SM klasserna. Men hon har fått tävla i dag ändå. De har något som kallas Consolation-klass som är öppen för alla som har fler än 12 fel. Om man har fler än 12 fel så får man inte fortsätta i SM.

Men vi tävlar vidare och lär oss massor. Vi är här för att lära.

  

På fredagen var det SM bankett med presentation av alla SM ryttare. Jag tror här är ca 100 ryttare och ca 200-250 hästar. Julia är tredje personen från Vänster och tillhör Dala-gänget. Tror vi är 12 Dalaekipage med på SM i år.

I morgon blir det MSV B (120cm) med alla som har rivit fler än 3 hinder alternativt stannat ut sig. Jag har svårt att se att vi kommer att lyckas speciellt bra i den klassen, men vi lär oss som sagt.

En kommentar

En kommentar to “SM bilder”

  1. ✫ Fru Erikssonden 08 aug 2015 kl 14:17

    Härliga foton ♡ …
    Ja,det är bara att tävla vidare & som ”sagt” lära/Kram pÃ¥ Er!