Najs day!‘Familjenasp.com

maj 09 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Najs day!

Skrivet av kl 21:48 i Hästar,Vardag

Idag blev det en sån där fabulous day!
Det är inte ofta ponnymamman får en dag hemma. Bara en liten träning (men om den skriver jag i ett separat inlägg) 🙂
Idag hann jag med sådana där saker som *vanliga* människor hinner med på en helg!
Jag trivs med att vara ponnymamma, det finns många härliga människor i den världen. Men ibland är det bara så skönt att hinna med hemmet. Att bara få plantera några blommor känns rätt så bra. Så här kommer en bildbomp från min dag.


Väckarklockan ringde 5.40 vi hade stallet i morse. 06.15 åkte Julia och jag med smörgåsar och te till stallet. Det var en riktigt fin morgon och de flesta hästarna fick gå till hagen utan täcke.


Sedan var det hästloppis på agendan. Man försöker ju ofta sälja saker på olika facebooksidor men vi nappade på en hästloppis bara 2 minuter från oss. Vi packade bilen och åkte dit. Det var en bagageluckeloppis för både hästgrejer och annat. Det kostade 100:- att få stå där… gissa hur mycket vi sålde för… 150:- så vi ”tjänade” alltså 50:-. man kan ju undra om det var värt 4 timmar för att få femtio kronor.. Nåja. Som ofta, träffade vi många trevliga hästmänniskor och fick många trevliga pratstunder. Det var värt att bara vara!

hemma blev det lite lunch. Sedan hade jag bestämt med grannen att plantera om alla mina pelargoner. Grannen hade 20 st och jag hade 5 som blev 10 efter omplantering och sticklingar – jag säger bara ÄNTLIGEN!!! förra året fick jag aldrig tid för mina pelargoner, så en av mina Mårbackor hade blivit väldigt vrångstyrig. Jag är så glad att grannen berättade sin dagsplanering så att jag fick ändan ur med mina!

Pelargonerna hann inte mer än bli planterade förrän det var dags att dra till stallet. Vi hade inte bara morgonpasset idag utan även insläppet. Kl 17 var det dags för Anita Sandeträning. Det var som vanligt en mycket bra träning. Anita ser verkligen vad varje ekipage behöver jobba på!
Idag var det fokus på att planera sin tävlingsdag. Julia fick tips till framhoppning och hur hon ska tänka när hon rider en bana. Super!

När Julia skrittade av och gjorde i ordning Star, passade jag på att mocka hagen. Jag fick hjälp av Stars två hagkompisar: De greppade både greppen och skottkärran. Söta fina Aval och Bobo!!

Det blev middag ute och sedan lite trädgårdsfix. Min stackars trädgård är eftersatt. Men den har nog förståelse för oss tror jag !

 


Efter ett par timmar blir det faktiskt ganska bra!

Nya badtunnan är på plats! Lite blommor också 🙂

  
Hittade några påskliljor i trädgården också.

Ha en fin afton!

En kommentar

En kommentar to “Najs day!”

  1. Annaden 13 maj 2015 kl 08:41

    Kul med nya uttryck (för mig iaf): ponnymamma

    Härliga bilder!