Anita Sande‘Familjenasp.com

maj 09 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Anita Sande

Skrivet av kl 22:21 i Hästar,Vardag

Idag var det ännu en träning för fantastiska Anita Sande! Det är helt otroligt att hon kommer från Dubai till gården där vi står uppstallade. Idag var 6e gången vi tränar för Anita. Träningen är upplagd så att varje ekipage får 30 minuter enskilt och träningen skall helst vara i två på varandra följda dagar.

Julia och Star har ridit för Anita två dagar i Januari, två dagar i mars och nu två dagar i maj. Träningen är mycket personlig och ryttarna får verkligen coaching. Jag brukar filma det mesta. Sedan sitter jag och Julia efteråt och går igenom filmerna samt gör anteckningar. Anita kommer med många bra tips som vi har nytta av i den vardagliga träningen.

idag var träningen upplagd som en tävlingsträning. Först fick det göra en ”framhoppning” för Anita i ridhuset. Där hon gav konkreta tips för att hästen skall vara i så bra form som möjligt fram till start. Julia och Star behöver jobba MYCKET med övergångar och det ska de även göra på framhoppningen.

Sedan blev det banhoppning på utebanan där Anita gav konkreta tips för hur Julia ska rida på hinder och mellan hinder. När träningen var slut var pulsen hög på både häst och ryttare (och på mamman) men ryttaren hade ett STORT leende på läpparna!

Jag tog inga bilder inomhus då det såg ut som en vanlig framhoppning ( ett räcke och en oxer) Ute filmade jag mest, men dessa foton är screenshotade från filmerna 🙂

 

  

Kommentarer inaktiverade för Anita Sande

Det går inte att kommentera denna sida.