Ledig idag‘Familjenasp.com

mar 31 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Ledig idag

Skrivet av kl 22:13 i Hästar

Idag måste jag ha sett trött ut… Maken tyckte att jag skulle vara hemma från stallet… Turligt nog så blev ett av Julias prov i morgon inställt, det gjorde att vi inte behövde repetera i kväll. Det ena ger liksom det andra och idag tackar jag för det.

Oftast följer jag med till stallet eftersom allt då går fortare. Julia behöver oftast plugga när vi kommer hem. Om jag är med kan jag mocka och fixa andra sysslor medan hon rider och tar hand om Star.

Så klart jag trivs med att mocka, fixa mat, sopa, och umgås med min dotter och Star annars skulle jag inte göra det. Det är min mindfullness och min styrketräning.

klockan 19 kraschade jag i soffan. Det var skönt!

 

dressyr frk

Kommentarer inaktiverade för Ledig idag

Det går inte att kommentera denna sida.