Fantastiska ponny‘Familjenasp.com

mar 28 2015

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Fantastiska ponny

Skrivet av kl 23:16 i Hästar

Vi har tränat väldigt mycket dressyr i vinter. I tävlingsplaneringen för i år lade vi därför in lite dressyrtävlingar, mest som en kul grej och för att känna på något annorlunda.

För några veckor sedan debuterade ekipaget i Lätt B:1. De gjorde en runda ryttaren var nöjd med och slutade på 57% inget superresultat men helt ok för att vara hoppryttare.

Idag var det dags för start nummer 2. Vi hade med oss vår stallkompis (och nu mera vikarierande dressyrtränare då vår ordinarie dressyrtränare är sjuk) Frida som hjälpte till på framridningen. Frida tävlade på Strömsholm igår med lysande resultat:  MSVA:1, 3e placering på 67%…

Julia red och jag filmade. Jag (som inte fattar någonting om hur det ska se ut) tyckte faktiskt att det såg riktigt bra ut. Det syntes lång väg att ryttaren var nöjd. Frida var också nöjd… Så kom poängen. 67% alltså 10% bättre än förra dressyrstarten. Helt otroligt! Det räckte till en andraplacering och det kändes helt otroligt! Vilken fantastisk ponny vi har!

Tänk att Julia och Star har jobbat ihop sig så pass bra att de (som hoppekipage) även blir placerade i dressyr!

Den 23 mars hade vi haft Star i ett år! Det firades med träning på bästa sätt. Norska landslagsryttaren Anita Sande kommer till Falun och håller träningar vid vårt stall med jämna mellanrum. Vi tränade för Anita i två dagar i samband med ettårsdagen! Två individuella lektioner på 30 minuter med en av Norges bästa ryttare, hon är både VM aktuell och OS ämne. På hennes meritlista finns flera mästerskap som Young Rider, bla Nordiska mästerskap och EM. Just nu bor och arbetar hon i Dubai och kommer till Sverige för att träna ekipage i både Sverige och Norge.

Här är en film från dagens Dressyr.

dressyrvinst

 

Kommentarer inaktiverade för Fantastiska ponny

Det går inte att kommentera denna sida.