tävlingsplanering‘Familjenasp.com

dec 04 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.tävlingsplanering

Skrivet av kl 16:19 i Hästar

Idag kom ett spännande brev!
Dottern har fått kallelse till antagning för Nationell Idrottsutbildning (NIU). Känns jättespännande. Igår var hon på skolan som är hennes förstahandsval och pratade. Hon tyckte det kändes helrätt.

Förutom min dagboksanteckning nedan har jag idag surfat runt på Ridsportsförbundets hemsida. Jag har försökt lära mig allt om alla meetings och cuper som kan vara bra för Julia att vara med i under 2015.

Vi komme mestadels att hoppa, men eftersom det finns en chans att vara med i LagSM för fälttävlan kommer vi även att starta lite ute på terrängen. Det kommer att bli ett spännande år!

Kära dagbok!
Idag har jag varit till Avesta för att kastrera våra små kattkillar, lunchat 15 hästar i stallet, beställt en värmevattenbalja till ponnyns hage (- så att vattnet inte ska frysa) och gjort klart alla julkort. Jag har också druckit kaffe och kelat med våra underbara kattkillar. Nu ska jag förbereda middagen, den behöver vara klar i tid eftersom det blir TAXI Asp i kväll – två barn på två olika träningar och en make som jobbar sent. Jag är så tacksam för mina lediga torsdagar! Tack, Tack, Tack! (Jag borde även tvätta och plocka undan i köket – men det är så tråkigt så det sk*ter jag i)

En kommentar

En kommentar to “tävlingsplanering”

  1. Veronicaden 08 dec 2014 kl 20:15

    Ååå vad spännande och kul för henne !