Så mycket bättre‘Familjenasp.com

okt 18 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Så mycket bättre

Skrivet av kl 23:16 i Vardag

Min blogg var så mycket bättre förut.
Tack vare att jag äntligen fick chansen att träffa bloggvännen fina Johanna från www.lifeofjohanna.se så började jag leta i min blogg efter hur länge vi känt varandra.

Jag gick tillbaka i bloggen, månad för månad och hittade kommentarer från sommaren 2010. Jag har inte gått tillbaka längre för att kolla. Men man kan ju konstatera att vi faktiskt känt varandra via bloggar i minst 4 år 🙂

När jag gick igenom gamla kommentarer kikade jag ju även på mina inlägg. Då fanns inget ”idag gjorde jag det, sen det. osv”. Då var bloggen rolig. Där fanns humor och inlägg bara för inläggets skull. Fina små bilder och trevliga kommentarer från andra bloggare.

Nåja, var sak har sin tid.
lifeofjohannaojag
Johanna och jag i Gamla Stan förra helgen! Vi råkade vara i Stockholm samtidigt och jag är så glad att hon tog kontakt och berättade att hon också var där 🙂

Natti!

Kommentarer inaktiverade för Så mycket bättre

Det går inte att kommentera denna sida.