Bättre idag!‘Familjenasp.com

okt 18 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Bättre idag!

Skrivet av kl 21:59 i Hästar

Tänk vad fort det kan gå.
I morse var det inte alls lika tungt att gå upp som igår. När jag diskuterade detta med övriga familjemedlemmar så tyckte de att jag lät som döden själv igår… Inte konstigt att jag kände mig risig. Dottern beskrev det som om jag höll på att hosta ur lungorna. – Jo, det kändes faktiskt så!

Huvudvärken höll sig kvar ett bra tag idag, men hostan känns bättre. Vi sov länge och drog sedan till stallet. Julia ska tävla själv för första gången i morgon. Hon åker med en annan familj och jag ska åka på innebandymatch med sonen. Vi putsade alla grejer och fixade i ordning i stallet – det är verkligen terapigöra för mig. Man kan inte tänka på något annat. Bara nu. Här och nu. Huvudvärken släppte! Rätt skönt faktiskt för jag har knaprat rätt starka piller sedan fredag morgon.

galopp

Hästar är min medicin!

Kommentarer inaktiverade för Bättre idag!

Det går inte att kommentera denna sida.