Innebandy‘Familjenasp.com

maj 02 2014

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Innebandy

Skrivet av kl 22:28 i Vardag

Jag har en son också…

Han brukar inte gilla att vara med på hemsidan/facebook och instagram. Men ibland får jag tillåtelse att lägga ut händelser eller bilder som rör även honom. Jag hoppas ju att den som läser här förstår att mitt liv består av väldigt mycket mer än det som står i bloggen 🙂

Sedan i onsdags har han varit på Innebandycup i Mora. Han har stått i mål 3 matcher av 5. Han har varit en riktig matchhjälte och fått priset Matches lirare på två av cupens matcher. Han är superstolt och det är ju givetvis resten av familjen också.

20140502-222818.jpg

20140502-222833.jpg

Kommentarer inaktiverade för Innebandy

Det går inte att kommentera denna sida.