Börjar närma oss slutet ‘Familjenasp.com

jul 27 2013

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Börjar närma oss slutet

Skrivet av kl 18:55 i USA resan Juni 2013

Vi börjar i bloggen närma oss slutet på vår resa. Så här 1 vecka efter hemkomsten. Kvar finns några inlägg om resans tjugoförsta övernattningsställe. Det i San Francisco. Resan med de 35 nätterna, 21 olika boendena i 17 stater och 2 nordamerikanska länder börjar gå mot sitt slut även i bloggen. Tror jag försöker skriva de sista om resan under söndag kväll.

om jag hinner 🙂

Sedan fredag klockan 8 och fram till söndag ca 16 är dottern och jag funktionärer på ridklubbens dressyrmeeting. Även om jag fortfarande har sommarlov är det full fart. Maken och sonen rymde till sommarstugan.

Jag har tvättat det mesta från vår resa. Resväskorna ligger inte längre på vardagsrumsgolvet. Men pappershögarna i köket (se nedan) och alla ”saker” från resan är inte sorterade och klara. Det ligger fortfarande mycket på vardagsrumsbordet och i ena soffan.

I pappershögarna ligger försäkringspapper. Jag har börjat ta tag i det som i början av vår resa blev ett försäkringsärende. Vi blev ju 50 timmar försenade eftersom vårt flyg på resan till USA den 15 Juni blev inställt. Det är en hel del papper…

Ha en toppenhelg!
Jättekul med alla kommentarer som droppar in. Ser också att jag dubblat besöksantalet på sidan sedan jag kom hem 🙂 Kul.

En kommentar

En kommentar to “Börjar närma oss slutet”

  1. ✫ Fru Erikssonden 28 jul 2013 kl 19:11

    Välkomnmen hem igen säger jag nu …
    Önskar lycka till med all Försäkringsgrejs/Kramar Annmi