Att gifta sig i Las Vegas‘Familjenasp.com

jul 24 2013

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Att gifta sig i Las Vegas

Skrivet av kl 20:41 i USA resan Juni 2013

Ja, vi tog och gifte oss i Las Vegas. Fast egentligen passade vi på att fira våra 15 år som gifta och det vi gjorde var egentligen att vi förnyade våra löften. Hade det inte varit för att vi faktiskt skulle till Vegas hade vi nog aldrig gjort detta. Jag tror inte att vi hade förnyat våra löften hemma i Sverige. Men vi tyckte att det skulle vara en kul grej, så vi slog till.

Ungefär en vecka innan vi kom fram till Vegas började jag googla runt för att se om man skulle boka eller bara åka till något kapell. Jag insåg att det var väldigt bekvämt att bara behöva förnya löftena och inte behöva gå till någon borgmästare och få intyg på att det var ok att gifta sig. Skulle man gifta sig skulle man helst fixa pappersarbeten dagen innan själva giftermålet.

Via mailkorrespondens med kapellet bestämdes tider, färg på blommor, var ceremonin skulle hållas, vart vi skulle bli upplockade av Limousinen, vart vi skulle lämnas efteråt och hur vi ville göra med fotografering.

Den dagen vi kom till Vegas åkte vi direkt till kapellet för att stämma av att allt var i sin ordning. Klockan 17.30 dagen efter blev vi upplockade vid hotellet av en Limo och sedan blev vi skjutsade till kapellet där vigseln skulle hållas.

Vi fick bestämma om det skulle vara borgerligt eller kyrkligt samt hur vi skulle gå och stå. Hela ceremonin var väldigt lik ett helt vanligt bröllop fast utan alla psalmer och dylikt. Det var inte den kortaste versionen men inte heller långt. Det passade oss perfekt. Vi hade med oss en fotograf som tog över 200 bilder.

Det var en stark upplevelse för oss alla fyra och vi är mycket glada över att vi gjorde det!

Det blev många väldigt fina kort!

När dagen var slut var vi väldigt trötta…

I morgon ska jag berätta lite om vårt besök i Los Angeles. Välkommen tillbaka!

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Att gifta sig i Las Vegas”

  1. dianasdrömmarden 25 jul 2013 kl 07:16

    Underbara bilder 🙂 kram Diana

  2. Nettden 25 jul 2013 kl 10:35

    Har hängt med lite på din resa och det verkar som att ni har planerat den väl och att den var lyckad. Giftermålet måste ha varit något alldeles extra kul. Välkommen hem igen!