Jetlag‘Familjenasp.com

jul 23 2013

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Jetlag

Skrivet av kl 23:19 i USA resan Juni 2013

Shitpomfritt vad konstigt allt blir. Jag har aldrig riktigt fattat det här med jetlag och jag har totalt ignorerat att det existerar. Det är väl som vanligt, bit ihop så går det.

Jag minns inte att jag haft några större problem tidigare. Men man har ju på många andra punkter märkt att man blir äldre och att saker och ting ändrar sig.

Eftersom jag helt klart visade symptom på jetlag när vi kom fram till USA trodde jag ju att vägen väster ut var värst och att det på vägen hem bara var att sova så var problemet löst. Men icke. Denna vägen österut är knasigare. Man vill sova så konstiga tider. Stämmer varken in med dygnsrytmen här eller där.

Igår gick jag och lade mig sent efter tolv på natten. Gick upp vid 8. Lade mig igen vid 11 och sov till 14.30! Sonen sov 14,5 timmar, honom väckte jag 14,30. Större delen av min vakna tid har jag spenderat i stallet, så här hemma finns allt ”jobb” kvar. – KUL!

Jag läste på en semesterportal att vägen öster ut är värst… Ja, men tack då 🙂 Den sidan skulle jag ha pluggat in innan vi åkte 🙂

20130723-231854.jpg
I kväll åt vi inne, hemma vid köksbordet. Sill och potatis. Åååh så gott!

I morgon tänkte jag försöka minnas tillbaka till Las Vegas. Skriva lite om hur det var att gifta sig i Vegas. Ja, vi gifte ju oss inte. Vi förnyade våra löften… Men det är samma procedur sånär som på ett par meningar.
See ya tomorrow!

Kommentarer inaktiverade för Jetlag

Det går inte att kommentera denna sida.