Inköp‘Familjenasp.com

mar 17 2013

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Inköp

Skrivet av kl 11:37 i USA resan Juni 2013,Vardag

image
Igår blev det ju lite inköp.
Jag köpte lite ljudböcker på en secondhand butik här i stan. Jag älskar secondhand. Tror vi hittade 7 ljudböcker. Det passar ju väldigt bra eftersom vi ska åka bil i 800 mil i USA i sommar. Men berätta inget, min man har inte fått paketet ännu 🙂 Tänkte sedan donera ljudböckerna till Svenska kyrkan i någon stad som vi passerar 🙂 Eller Sandra… om du gillar ljudböcker kan jag ju posta till dig när vi är i USA.

Sen så hittade jag den trevliga kronan med ljuskupa. Har alltid velat ha en sån krona! Tyvärr var den i fel färg, konstig grön-grå metall. Men det gick ju att fixa med sprayfärg!!! Visst blev den snygg?!

Kommentarer inaktiverade för Inköp

Det går inte att kommentera denna sida.