Tävlingen ‘Familjenasp.com

jan 27 2013

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Tävlingen

Skrivet av kl 22:06 i Vardag

Hejsan Hoppsan!

Idag när jag tävlade så gick det sådär :/ Jag ramlade av tre gånger två gånger inne på banan och en gång på framhoppningen men det gick ganska bra ändå, han vägrade också väldigt mycket men som tur va det pay and jump så jag fick ju hoppa ganska mycket ändå! 🙂

Jag är inte särskilt nöjd med dagen men det kommer ju som sagt flera tävlingar så vi får hoppas på bättre lycka nästa gång!

Baron gick i alla fall in i transporten. När vi skulle åka hemmifrån så ville han inte riktigt men till slut så gick han in men vi har märkt att han inte vill åka smalt utan brätt. Men när vi skulle hem så gick han raka vägen in 🙂

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon när det är skola. :/

Ni får ha det så bra!

// Julia 🙂

Kommentarer inaktiverade för Tävlingen

Det går inte att kommentera denna sida.