Kväll‘Familjenasp.com

nov 15 2012

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Kväll

Skrivet av kl 22:47 i Vardag

Det är kväll och jag myser. Myser över att bara vara. Tröttheten kommer smygandes och snart ska jag hoppa i säng med min bok. Det blev en bra dag idag. Jag gjorde en lista med några saker jag ville hinna med. Listan består av 9 saker, jag har gjort 2. Så det är 7 saker kvar tills i morrn.
Men två saker var alldeles lagom för idag 😉

Ge mig sinnesro
att acceptera
det jag inte
kan förändra.
Mod att förändra
det jag kan
och
förstånd att
inse skillnaden

förändra det jag kan förändra, helt enkelt. Ja, det var ju enkelt!

En kommentar

En kommentar to “Kväll”

  1. Izabellden 16 nov 2012 kl 10:34

    Den är såå bra sinnesro-bönen! 🙂

    Kraam Izabell