Sommar!‘Familjenasp.com

aug 03 2012

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Sommar!

Skrivet av kl 22:01 i Vardag

Det är sommar och sol – eller?! Denna sommar har väl inte varit den bästa. Men jag har ändå njutit av min tid. Jag njuter fortfarande. Jag gör dagarna till mina egna, eller rättare sagt barnens! Barnen styr det mesta av våra dagar. Det viktigaste av allt är att vi har det bra och att vi gör sådant som vi tycker är roligt.
Det har blivit mycket hästar, mycket lego, endel karuseler och en hel del bilåkande 🙂

Pelargoner

Pelargoner


Min Pelargontrappa

En kommentar

En kommentar to “Sommar!”

  1. Johannaden 05 aug 2012 kl 18:28

    Har en tävling på bloggen du kanske vill vara med i!
    Du hittar den här: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/08/02/8359498-tavling-i-samarbete-med-caseappse/#kommentarer