”Du skriver för fort”‘Familjenasp.com

jul 27 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.”Du skriver för fort”

Skrivet av kl 12:48 i Vardag

Jag har varit bortrest några dagar 🙂 UTAN dator!
Det var det ingen som trodde, va?! Jag har haft tidsinställda inlägg sedan några dagar. Funkar faktiskt riktigt bra. Det jobbiga är att jag har svårt att kika in hos alla söta bloggare och kommentera. Detta eftersom jag bara har min lilla mobil – som inte är någon stor fin touch-telefon med stor skärm. Jag har en liten Ericsson Elm

Bild lånad från Sony Ericsson

Det går hyfsat att surfa med min Elm, men jag har svårt att kommentera. Igår när jag försökte kommentera hos en av mina favoriterJohanna dök en ruta upp i min telefon ”du skriver för fort”. Jag försökte 7 gånger, det gick inte att få in kommentaren…

Så, idag ska jag försöka surfa ikapp lite… men solen skiner…
Ha en underbar dag alla!

3 Kommentarer

3 Kommentarer to “”Du skriver för fort””

 1. Jonnieden 27 jul 2011 kl 18:16

  ja de där med tidsinställda inlägg e riktigt bra, använder de ganska ofta 🙂

 2. Fnulanden 27 jul 2011 kl 23:45

  Resa bort sådär från mig???? FY DIG!!!!! But I love u anyway!!!
  LÄste ngt fint du skrivet till mig men minns f*n inte var…….. Stress….

  PÖSS

 3. Jonnieden 28 jul 2011 kl 02:27

  japps, ja tycker att de borde finnas för vissa brott 🙂