hemma igen‘Familjenasp.com

apr 17 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.hemma igen

Skrivet av kl 20:46 i Träning

är nu hemma igen. Har haft en kanonhelg med trevliga vänner och deras 10 veckors valp Aston.
Jag var hemma i 30 minuter sedan begav jag mig iväg på sista spinningpasset för denna vår. Spinningen varade i 100 minuter och gick igenom alla Siljansroddens tävlingar. Det är ju genom roddklubben vi kör spinning. Det var extremt högt tempo. Phu. Jag trodde jag skulle dö. Har inte svettats så mycket på jag vet inte hur länge.
Men väldigt skönt efteråt.

Nu väntar en kort arbetsvecka och sedan blir det PÅSKLOV!!! Jiho!

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “hemma igen”

  1. kaffehörnanden 18 apr 2011 kl 16:12

    Jag skulle kommit med svettspannen, räcker 3 liters *ler

  2. Mickeden 18 apr 2011 kl 17:06

    Fullt ös, medvetslös nästan 😉