Sportlov!‘Familjenasp.com

feb 28 2011

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Sportlov!

Skrivet av kl 10:20 i Vardag

Jag älskar lov!
Man har liksom tid till sådant som inte ges tid till annars. Eftersom man vet att man ska vara ledig i flera dagar tar man det lugnt på ett skönt sätt och gör det man har lust med. ME LIKE!
I går kokade jag hallonsylt av 3 liter bär och lingonsylt av 2 liter bär. Det är lyx för mig.

I morse åt sonen och jag grötfrukost. Nu står en morotskaka i ugnen och jag har just meckat loss alla spisplattsvreden (vad heter det eg?) och lagt dem i såpabad. Undra när de sist fick en ordentlig rengöring (#sådantvågarmanjuinteenstänkapå#)

Pojken och flickan (11!) år leker med lego. Alltså min flicka har inte lekt på flera år. Jag blir så glad när hon har ro att leka med sin lillebror.

Det var dåligt med bilder här i bloggen… ska försöka ändra på det 🙂

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Sportlov!”

  1. Svärmorden 28 feb 2011 kl 12:08

    Oh vad mysigt det låter. Det märks här i Äppelblomman att det är sportlov för det är många barn hemma. I kväll kommer Viktor och Vilmer hit och skall sova över för i morgon skall vi gå på bio. Tänkt vad mysigt det vore om Julia och Jonathan och var med. Jag har bunkrat med glass, godis, pizza etc.
    Ha det sÃ¥ bra och hoppas att du har hämtat dig efter ”loppet”.
    Kram från Kerstin och Leif

  2. Fnulanden 28 feb 2011 kl 14:48

    Jag är glad att lovet är slut…….. Hoppas pÃ¥ dagis i morgon.-. suck!!!