Barnledig‘Familjenasp.com

Dec 28 2010

Barnledig

Skrivet av kl 23:28 i Vardag

vi är barnlediga sedan igår. vi ar massor att göra, fixa i sonens rum… städa och tvätta. Men vi bryr oss inte. Igår blev det platt fall i soffan efter en promenad. Idag blev det först längdskidor och sedan blev det hyrfilm och vi landade i soffan igen. Vi skulle ha gått på Bio och se Änglagård… men vi fick inte till det att både åka längd och gå på bio – så vi tar bion när barnen är hemma i stället :-) De gillar ju också att gå på bio!

En kommentar

En kommentar to “Barnledig”

  1. Fnulanden 29 Dec 2010 kl 00:19

    GUd så skönt jag skulle verkligen behöva vara barnledig nu med all tentastress… blä, därför jag är på så dåligt humör, och för att sambon är borta och dumt ex å blääää
    Blir bättre i morgon..

    Puss