Mysdag‘Familjenasp.com

dec 19 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Mysdag

Skrivet av kl 21:11 i Vardag

Idag har vi avverkat en härlig söndag. Fjärde advent bjöd på -6 och ett fantastiskt snöfall. Jag fick givetvis inte till de 3 saker jag ville göra idag, men den enda sak jag lyckades med är jag så nöjd med. Dottern och jag var i stallet i flera timmar. Hon red Jaffa ute i skogen och jag sprang med bäst jag orkade. Vi hade en tokmysig förmiddag. Jag fick ju motion även fast jag inte fick till att åka längd – å andra sidan var vädret inte optimalt för skidåkning när det snöade så.

Sedan hade jag tänkt hinna med att göra ischoklad, men hann ej. Så det blev köpebröd i eftermiddag när vi hade grannarna hemma på fika.

Målet var att hinna stallet, längskidåkningen och ischokladen, jag fick bara till stallet – men jag är inte ledsen för det 🙂

Kommentarer inaktiverade för Mysdag

Det går inte att kommentera denna sida.