helt slut‘Familjenasp.com

dec 09 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.helt slut

Skrivet av kl 11:58 i Vardag

jag känner mig helt slut. Jag sov till 10.15 idag. Gick upp och åt frukost och damp sedan ner i soffan. Mina ögon är trötta. Tänkte att jag skulle klara mig utan värktabletter och nässpray idag, eftersom jag har hållit på nu i snart 2 veckor med denna förkylning… men snart är jag på väg att ge upp. Jag borde inte sitta med datorn i knät. Mina ögon borde bludna. Snart, Snart.

Dagens outfit: Svarta mysbyxor, rosa myskofta, strumpor och håret! Ja det står åt alla håll!
Dagens mysfaktor: skön! Ligger i soffan med filt, har ljus tända. Ett dofljus!
Dagens spotify: Avslappningsmusik.
Dagens sällskap: Katten.

katten dricker vatten
Chanell kan dricka vatten ur glas 🙂

Nä, nu ska jag lägga bort datorn!

En kommentar

En kommentar to “helt slut”

  1. Nettden 09 dec 2010 kl 12:37

    Nog har jag hunnit spottat ut en del inlägg, men du vet jag har inte så mycket annat för mig nu än data / tv / film osv.. Är sjukskriven just nu för jag har gjort en lårplastik. Normalt sett brukar jag inte spotta ut mig så här mycket.

    katter de kan minsann.. 🙂 Hoppas att du snart skall bli av med din eländiga förkylning, inget kul alls att behöva ha haft den i 2 veckor kan jag tro.