Solen‘Familjenasp.com

apr 24 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Solen

Skrivet av kl 08:38 i Vardag

Denna härliga lördag skiner solen! Maken och jag sov till ca 8.30 och har precis avslutat en långfrukost. Barnen är i Sälen med sin mormor och morfar och sin kusin G. I går kväll friade vi med lite champagne eftersom jag i går em fick veta att jag får förlängt vikariat tom 31/12-10. Känns skönt.

Just nu har min kamrat S cyklat iväg från sitt hem som ligger någon mil från mig. Väl här hakar jag på och vi ska tillsammans cykla 1,7 mil, sedan cyklar hon hem igen. Fantastiska kvinna! Dagens tur blir min första för i år så jag vill inte cykla för långt. Nu ska jag ta på mig rätt kläder och klippa äppelträd i väntan på att S dyker upp.

Jag tror det är EFIT i morgon. Ska försöka komma ihåg det 🙂

Kommentarer inaktiverade för Solen

Det går inte att kommentera denna sida.