Söndag‘Familjenasp.com

apr 18 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Söndag

Skrivet av kl 18:49 i Vardag

Det blev en skön dag idag. Först långfrukost med DN och massa surf.
När jag funderade på om jag skulle gå ut i det fina vädret och klippa äppelträd eller vara inne och förbereda sonens rum för tapetsering, kom maken med ett enklare förslag. Vi skulle ut på promenad. Vi gick långsamt för både jag och maken är lite rossliga. Sedan tog maken sonens rum och jag fick gå ut. Jag klippte klart ett äppelträd. Sedan bar det iväg till gymmet där jag hade date med Sofia. Vi gymmade länge och bastade efteråt- härligt!

Väl hemma blev det Guillou s bok Arvet efter Arn i soffan och lite slummer. Middagen tillagades med gemensamma krafter, alla utom dottern hjälpte till. Tapenadetäckt gös, med kokt potatis och sockerärtor.

Sonen har cyklat, hoppat studsmatta och lekt med många grannar. Dottern som hade en övernattningsgäst gick hemifrån vid 11, då gästen gick hem. Sen såg vi inte henne förrän klockan var 19.30.

Nu är det kväll. Sonen gör lite läxor eftersom han var sjuk förra veckan. Dottern försöker fläta mitt hår, men det går inte så bra…

Kommentarer inaktiverade för Söndag

Det går inte att kommentera denna sida.