Söndag‘Familjenasp.com

apr 18 2010

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Söndag

Skrivet av kl 09:25 i Vardag

Jag gillar söndagar. Sovmorgon, långfrukost, DN och kaffe. Flera muggar kaffe, faktiskt. Först sitter jag vid frukostbordet och läser en massa intressant, sedan tar jag påtåren och tretåren framför datorn. Surfar, letar, läser. DN söndag har mycket intressant läsning. Dagens ledare tyckte jag väckte en del funderingar. Om man nått framgång, borde man inte gå ut med det? Och vad händer om man inte går ut med sin framgång? Då är det någon annan som kanske gynnas… är det bra eller dåligt? Ämnet det gäller är politik. Så det beror ju helt på hur man vill att nästa val ska gå, om man tar ställning för det ena eller det andra.

Sedan såg jag Kerstin Thorvalls dödsanons, förlåt och med all respekt, men jag log faktiskt åt texten som var skriven under alla namn. Citat från DN, skrivet av Kerstin Thorvall:
”Gode Gud när jag dör låt mig då få dö som en pion.
Slarvigt och snabbt med alla bladen som faller på en gång
bruna och skrynkliga i kanten och så oerhört trötta.”

Igår hade dottern födelsedags fest. Det var 3 gäster på middag. Förrätt, varmrätt, efterätt, dipp och film. En gäst sov över.

födelsedagsbarnet
Hon hjälpte till med maten. Här är klyftpotatisen.

Se så fint tjejerna dukat:
dukning

Maken var ordinerad att grilla. Det regnade, tur att han kunde stå under tak!
grillning

Igår var jag och hjälpte till med att fixa båten vi använder i Roddklubben. I höstas började jag ju ro kyrkbåt. Det är jätteroligt och superbra träning för hela kroppen.
båten
Här är båten; Tunhuken!

Planterade några blommor till framsidan gjorde jag också igår.
blommor

Nu är frågan. Ska jag gå ut i solen och klippa äppelträd eller ska jag stanna inne och jobba i Jonathans blivande sovrum

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Söndag”

 1. Mickeden 18 apr 2010 kl 14:18

  Åhå, kyrkbåt minsann!

  Fint med uteblommorna, måste ge mig i kast med nått sånt själv snart.

  Har svarat dig lite på min sida med om lägenheten. Tänkte att då får flera se svaret där.

 2. Pippiden 19 apr 2010 kl 06:28

  Finaste dottern!

  Kram