God‘Familjenasp.com

dec 27 2009

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.God

Skrivet av kl 17:28 i Vardag

God fortsätning till alla som fortfarande kommer till denna sida. Tack för alla hälsningar. Sidan ligger lite nere så att säga… men jag kommer väl tillbaka någon dag som vanligt. Har tagit bort ett spamprogram för det gjorde att kommentarerna helt plötsligt inte syntes…. men tyvärr började det ju spamma då ist… Jag måste ta mig lite tid och fixa denna sida… men det får bli en annan dag.
Jag läser av kommentarer då och då, men ni som verkligen vill nå mig gör nog bäst i att nå mig på annat sätt… tex genom att maila. Ha det gott

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “God”

  1. Pippiden 31 dec 2009 kl 05:28

    Gott slut på 2009 och gott nytt 2010

    Nyårskramar

  2. Mickeden 31 dec 2009 kl 09:38

    Gott Nytt År på Er alla där!

    P.S. Testa nospamnx, men jag kör fortfarande med v2.9 av det då koden syntes med v3.3 men ser det är uppe i v3.5 nu. Vad det gör är att det lägger dit ett extra osynligt fält (men det som man såg i v3.3 hos mig) och spamrobotar fyller då i rubbet = de fastnar då. http://wordpress.org/extend/plugins/nospamnx/download/ D.S.