hemma‘Familjenasp.com

jan 07 2009

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.hemma

Skrivet av kl 16:57 i Vardag

Nu är vi hemma!
Vi har haft 2 superveckor! Vi har bott i Paradiset och vi ville inte åka hem.
Nu är vi hemma, vardagen är här och nu. Det som livar upp tillvaron just nu är min nya laptop; SONY Vaio. Den är skitsnygg och givetvis superbra. (Tycker man inte alltid att sin nya dator är super?! Annars hade man ju inte köpt den..)
Jag har jobbångest och ser inte fram emot högarna i tvättstugan. Jag vill inte packa upp, jag vill inte gå till jobbet i morgon, jag vill inte laga mat, jag vill inte åka och storhandla.

På semestern sov vi när vi var trötta och vi åt när vi var hungriga. Första veckan både åt jag och drack jag för mycket. Jag drack så mycket Pina Colada att jag tröttnade på dem – tur var väl det (!) Andra veckan kunde jag äta med måtta och det blev ingen mer dricka *ler*.

Jag tror jag jag är en sådan som skulle behöva en riktigt time out, en sån där, när man sticker, liksom. Sticker, och är borta ett halvår eller nåt. Jag är aldrig borta tillräckligt länge för att längta hem, aldrig tillräckligt länge för att uppskatta vardagen jag lever i. Det är som om jag hela tiden vill något annat. Jag är så trött på vardagen.

Men när vardagen är det vi lever i och för, så borde ju vardagen vara det bästa. Hur gör man för att få det bästa av vardagen och gilla det?

Jag behöver nog sitta i en solstol ett bra tag för att fatta vad det är jag saknar hemma. Synd att Kap Verde har det så varmt på sommaren, annars skulle det kunna vara ett bra ställe för mig. Deras vinterklimat passar mig utmärkt, kanske nästa vinter?

Nä jag bara skojar, jag skall ta mig i kragen, installera det jag behöver på denna dator och sedan ta tag i tvätten.
(förlåt att jag blev lite gnällig)

3 Kommentarer

3 Kommentarer to “hemma”

 1. Mickeden 07 jan 2009 kl 21:03

  Välkommen lite motvilligt hem dÃ¥ 🙂

 2. Kusinden 07 jan 2009 kl 21:21

  VÄlkommen hem!!! VIlle Pär nåt när han ringde på A:s mobil tidigare ikväll? Han hörde dig prata i bakgrunden och sedan bröts det =)
  Kramis till er alla o jättekul att ni haft det så uuuuuuuunderbart så man bara blir såååååå här avundsjuk.

 3. Fasterden 08 jan 2009 kl 22:23

  Hej och välkommen hem!
  Det syns att ni haft det jätte bra.
  Det var jättekul att få se bilder därifrån.
  Verkligen ett paradis.
  Nackdelen med al inclusive är att man äter mer än vad man behöver, men lättsamt är det.
  Jag gick upp 3 kg på 1 vecka, har börjat hålla igen nu efter helgerna.