Sommar‘Familjenasp.com

maj 11 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Sommar

Skrivet av kl 08:30 i Vardag

Grönskan kom fort! Man nästan såg hur löven på träden växte! Björklöven är inte helt utväxta, men det ser nästan ut så.

Vi sysselsätter oss vill jag lova. Jag fattar inte hur vi hinner med allt. Men inser faktiskt att det finns massor vi faktistk inte hinner med. Vi lever här och nu och gör allt vi orkar just nu. Men det finns telefonsamtal att ringa och vänner som man borde träffa lite oftare.

Igår var vi upp till Rättvik och hämtade vår båt (som förra sommaren låg i Siljan). Vi har fått båtplats i Runn i år och Runn är närmare oss. Att åka med båt på släp i 30 km i timmen går långsamt vill jag lova… Väl hemma var det så vackert väder att vi satt ute och åt lunch väldigt länge… Enligt TV4-nyheterna hade vi 27 grader här i går!!!

Eftermiddagen spenderades med att gräva i landen och städa garaget. Inne i det nystädade garaget förberedde vi sedan för att måla lister och olja in bänkskiva till köket. Vi hoppas vi får till det med fogning av kökskakel och byte av fläkt idag. Dottern skall rida och sonen skall på fotbollsträning, så man vet aldrig vad som verkligen blir gjort. Men dagarna går och köket måste bli klart inom 4 veckor.

Chanell lever ett nytt liv. Hon får gå ute! Hon njuter och håller sig kring huset, även fast hon är ute i flera timmar.

Nu skall vi ut på ett litet äventyr. Vi får se vad det kan resultera i…

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Sommar”

 1. Mickeden 17 maj 2008 kl 21:17

  Har du sommar idag med? 😉

 2. Saraden 21 maj 2008 kl 10:32

  Hejsvej, hur gÃ¥r det med köksprojektet? Vi väntar med spänning pÃ¥ bilder 😉
  Hoppas sommarvärmen kommer tillbaka snart, för nu har vi haft kallt länge.
  Längtar tills vi ses om typ en månad!!!
  Kramis Sara