Dagarna‘Familjenasp.com

mar 08 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Dagarna

Skrivet av kl 20:23 i Vardag

Ja, det är just vad de gör. De bara går och går och jag har inte tid med någonting längre. Eller så har jag det? Det som är viktigt i Familjen Asp’s liv är det som får vår energi, och några av mina personliga intressen får ge vika. Få se om jag fixar EFIT på måndag. Efter att har varit hemma och jobbat i en vecka är jag åter igen i Sälen. Denna gång med bara Pappa. Men det är inte så bara. Pappa och jag gör en resa ihop, bara han och jag, för första gången. Vi har det lugnt och skönt och väldigt trevligt. Allt runt omkring oss är tyst, lungt och skönt.

Idag åkte vi slalom i Trysil (Norge). Wow vilken skidåkning. Det var verkligen att jämföra med Alperna. Stolsliftarnas sträcka var 3 gånger längre än liftarna man är van vid här i Sälen. Och vilken skidåkning! På eftermiddagen var jag så mör i korppen att jag inte orkade mer. Vi var båda nöjda, så vi åkte hem vid 15-tiden. Givetvis tog batteriet till min kamera slut, så jag har just nu inga bilder att lägga ut här.

Vi gjorde en Stig Helmer! Vi var uppe på toppen även fast det var dimma. Vid ett tillfälle såg vi inte vart vi var… plötsligt insåg vi att vi var påväg åt fel håll. På väg mot ingenstans. Tur så upptäckte vi det och fick gå tillbaka uppför, för att hitta rätt backe. Det blev så komiskt att jag skratta så jag blev svettig.

Pappas mobila bredband fungerar super här i Sälen. Snabbt, smidigt och bra! Jag tog inte med mig min dator, eftersom jag varken skulle plugga eller blogga… men det går ju inte att hålla sig när pappa har med sig sin dator, kanske var det bra, för jag har ju aldrig tid att uppdatera denna sida…

Min familj är på en egen tur. På fredag hade de fredagsmys hemma och i morse åkte de till Stockholm. Dagen har de spenderat med Farmor och Farfar och kusinerna. I morgon skall de gå med Mormor (alltså min mamma) på Båtmässan. Sonen ser verkligen fram emot det. Han längtar efter att få gå på båtmässan! Bonus blir att barnen (och maken) får se mina föräldrars nya båt, då den ställs ut på mässan. Den nya båten är dubbelt spännande eftersom den är en katamaran och måste köras hem från Frankrike.

Vill du tjuvkika på båten? Kika här>>
Om länken inte fungerar kan man gå in på marinans hemsida och klicka fram Lagoon 420.

Näpp, nu är det slutskrivet… Nu skall pappa och jag kolla på Melodifestivalens andra chans.

Undrar var det finns mest snö? Trysil eller Kiruna? Det var massor i Trysil (164 cm enligt rapport) Här i sälen är det 107 cm.

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Dagarna”

 1. Mickeden 08 mar 2008 kl 21:57

  Ojoj, vilken båt du!
  Härligt ni har det bra där med snö och skidåkning.

 2. Kusinden 09 mar 2008 kl 10:22

  Kul att ni åkt på en resa tillsammans =)
  Hälsa morbror så mycket.

  Kramis