Härlig‘Familjenasp.com

mar 02 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Härlig

Skrivet av kl 11:33 i Vardag

Vi har haft en härlig sportlovsvecka i Tandådalen. Tyvärr drabbades nästan hela sällskapet av magsjuka. Det började med att sonen kräktes. Sedan blev det den medföljande familjen som blev magsjuk. Alla 3 i den familjen blev sjuk. Maken och jag klarade oss ganska bra men mådde dåligt utan att kräkas i 1 dag var. Dottern var den enda som klarade sig helt.

Vi har haft mycket snö. Här kommer lite bilder.
bidl1
I Trollskogen hittade dottern sin kusins napp. Trollen samlar nappar och kusinen har nyss varit dit med sin (typ i Julas eller nåt…)

bild2
Dottern och kompisen i trollskogen.

bild 3
Sonen åker pulka på skidbandet. Lite kul skall man väl ha!

bild 4
Här var det korvgrillning. Dottern grimaserar åt den varma chokladen.

bild 5
Trollskogen är välbesökt. Barnen älskar att åka där!

bild 6
Efter en hel dags skidor, tar barnen en paus i pulkan. De sade att de satt som i en soffa. Faktum är att maken drog barnen på detta vis, de och alla andra skrattade 🙂

bild 7
Vi åkte hem fredag förmiddag eftersom Maken skulle åka stafettvasan. Vi mötte upp hans arbetskamrater (laget) i Evertsberg. Där lämnade vi maken med laget och åkte själva vidare hemmåt. Eftersom vasaloppsvägen var full av bilar tog vi vägen via Alvdalen hem. Jag har aldrig varit i Älvdalen, vi stannade och tog lite bilder.

Det gick bra för maken och hans 4 lagkamrater. De var 2 lag som körde, 5 i varje. Alla verkade nöjda och maken blev hemskjutsad lagom till middagen hemma.

Nu är sportlovet slut. Dottern skall idag leka med en kompis och det verkar som att sonen skall leka också. Vi har kikat på vasaloppet ett bra tag nu. Jag skall ta tag i lite jobb. Hoppas på en bra vecka!

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Härlig”

 1. Carolineden 03 mar 2008 kl 15:03

  Låter som en härlig sportlovsvecka, synd bara att magsjukan ställde till det lite för er!

  /Caroline

 2. Mickeden 04 mar 2008 kl 09:37

  SEr harligt ut!
  Lite mer sno an dar jag ar.. 😉

  Vi har haft 22-25 grader hela veckan.. kallt nu pa morgoen med bara 19 😛