Nytt‘Familjenasp.com

feb 12 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Nytt

Skrivet av kl 21:46 i Vardag

När det plötsligt finns två heltidsarbetande i familjen ser vardagen annorlunda ut. Men vi gillar det för hela familjen är rätt nöjda. I helgen firade vi med att barnen fick välja restaurang.

Dottern är lite rosslig i halsen och har hosta. Vi vet inte om det är förkylning eller något annat. Men börjar tyvärr misstänka att hennes astmamediciner gör att hon får ont i halsen.
I morgon har hon studiedag, för att få ihop vardagen ska hon få vara hos sin bästis. Bästisens mamma är mammaledig, så de slog på stort och tog en övernattning som bonus. (extra spännade att sova över när det är vardag)

Pojken fick i dag en egen griffeltavla och han tycker det är jätteskoj. Han håller också bra ordning på sitt rum. Vi städade ju det förra veckan och han är väldigt noga med att ställa tillbaka allt på ”sin” plats. Det är lite kul tycker vi vuxna för han är raka motsatsen till sin syster på den fronten *ler*.

Det är inte bara jag som har nytt jobb. Maken har också nytt jobb, fast är kvar på samma ställe. Nytt jobb på jobbet kan man säga. Vår vardag är annorlunda, men vi tror alla fyra att vi kommer att trivas i vår nya vardag.

Dottern har dock lite svårt att bestämma sig:
– mamma det blir långa dagar på fritids, det var bättre innan när du pluggade (hon fick gå en halvtimme längre idag)-
– men när jag pluggade sade du att du ville att jag skulle sluta plugga, nu får du förklara dig…
– ja ,em jag ville att du skulle sluta plugga för att du alltid hade datorn… Nu får jag ju ha datorn… äh, det blir nog bra.

En kommentar

En kommentar to “Nytt”

  1. Mickeden 13 feb 2008 kl 17:10

    Kan tänka mig det blir lita annat ja.. men kommer gå bra!
    Velpotta till dotter minsann, hon brÃ¥ds väl inte pÃ¥ sin mor väl? 😉