Bli‘Familjenasp.com

feb 02 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Bli

Skrivet av kl 19:51 i Vardag

Jag måste bli tydligare. Jag skriver så sällan här, att jag tror att det bara är de jag känner som läser här… Men icke. Iom EFIT får man ju tex ibland nya läsare…

Jag tyckte att jag skrev mer kring bilderna än jag brukar göra… MEN jag skrev ju inte vad jag var på för mässa. Kanske helt självklart för de jag känner, men inte så självklart om man inte är en person som jag träffar eller pratar i telefon med *asg*.

Jag var på en matematikmässa i stockholm anordnad av Stockholms universitet. Mattelärare, mattestudenter och univiersitetslärare i matte var folk som var där.

En kommentar

En kommentar to “Bli”

  1. Kusinden 04 feb 2008 kl 11:44

    Hej, ser att ni har fullt upp. Är hemma med W för fjärde veckan tror jag, har gått några dagar för att sedan var sjuk igen. 2 svängar av magsjuka och några febersvängar. Måtte det vara slut på sjukorna snart.
    Hoppas ni fått lite mer snö, här har det snöat, försvunnit, snöat, försvunnit och snöat osv. Men just nu har vi en hel del =)
    Ta hand om er och kram på er =)