En‘Familjenasp.com

jan 21 2008

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.En

Skrivet av kl 08:57 i Vardag

well, om ni ser det får det duga…
Syftar nu till inlägget nedan och texten ovan. Eftersom det är samma text, varje gång man laddar sidan – och jag byter inte så ofta… kanske man kollar texten 1 gång, sedan blir den där som ett grötig del av hela headerna och då är det nog ok. Ja, ni kanske fattar vad jag menar…

Snön är i princip borta. -1 igår 0 idag. Sonen är ledsen för isen på dagis lilla skridskobana har smält. Han älskar att åka skridskor!
Nu skall jag inte skriva mer, jag skrev ju att jag aldrig skriver – då skriver jag plötsligt 2 dagar på rad… ingen ordning…

Micke har ju så rätt i RSS-flödet, så gör jag med, är inget uppdaterat på de sidor jag har RSS-flöde kopplat till – då kikar jag inte på sidan.

Väldigt osammanhängaden och knasigt inlägg detta – för att inte tala om språket, men plötsligt fick jag något att skriva – fast jag egentligen inte har tid. Måste plugga, måste ringa min handledare… NU!

ps. Jag har en katt som ligger precis bakom min laptop – hon verkar gilla att ligga där när jag pluggar – fläkten värmer säkert skönt *ler* Men hur skönt är det att ligga mellan och halvt på böckerna? – måste ta en bild på det… lägger ut den om det går bra för mig idag och jag hinner med lite extra (än att bara plugga).

Kommentarer inaktiverade för En

Det går inte att kommentera denna sida.